seprator

About

seprator

Beste gestrande wezen,

Je vraagt je vast af: waar in hemelsnaam ben ik terecht gekomen? Helaas, het is geen Narnia.

Geen zorgen dit is ook geen enge kelder waar allemaal monsters in zitten. Nee, je bent terecht gekomen op mijn blog. Je vraagt je zeker af: wie ik ben? Zal ik mezelf voorstellen dan? (Niet dat je veel keus hebt).

Mijn naam is Anastasia afgekort Ana, of nouja het is niet een “officiële” afkorting maar zo noemen vrienden mij. Ik kom oorspronkelijk uit Kazachstan en woon al sinds mijn 6e in Nederland waardoor ik soms (oké best wel vaak) de mist in ga met grammatica en zinsopbouw.

Mensen (vrienden) beschrijven mij als een chaotisch creatief wezen. Mijn kamer is 93/4 van de 10 keer een rotzooi, dit komt vooral doordat ik te veel spullen heb liggen die ik nodig heb bij mijn projecten, denk bijvoorbeeld aan kostuums maken of schilderen, en ik ze niet te ver weg kan stoppen.

Buiten dat ik cosplay, teken, schilder en boetseer ben ik ook een bookworm.(eigenlijk een bookdragon..maar goed) Ohja en zo nu en dan zal ik verslaafd raken aan een game waardoor ik tijdelijk van de wereld verdwijn… Oké, nee het is niet zo erg, het gebeurt heel zelden. Het komt vaker voor met series of animes die ik ontdekt en van mezelf moet kijken.

Ik ben sociaal ook heel goed (kuchkuchkuch), nee dat niet, ik faal in sociaal zijn als mezelf, dan ben ik liever sociaal in een kostuum. Ik kan wel het goed vinden met dieren! Ik ben een dieren vriend en je zult van mij meestal wel een ‘awww’ horen als ik een hond/kat/paard/ander beest voorbij zie komen.

Wat kun je op mijn blog vinden? Eigenlijk van alles en nog wat. Ik wil zelf nu dieper op Cosplay ingaan en meer met verschillende materialen spelen/voortgangen bij houden etc., je kunt recensies tegenkomen van zowel boeken/films als games. Misschien, heel misschien komt er later ook een kopje waar ik gezellig over dieren ga babbelen? Waar ik wel jullie voor moet waarschuwen, buiten dat ik een chaoot ben kan ik heel goed uitstellen!

Nou gestrand wezen, als je denkt: hey zij klinkt wel als een “interessant” persoon en ik wil haar best volgen kun je mij op best wel wat plekken tegen komen als:

Facebook

Instagram

Twitter

Bloglovin

Mail: justana.blog@gmail.com

“Wellicht tot ziens op mijn blog. Met groeten, Het andere gestrande wezen, Ana”

^55B9C849C17893DE69AAEF3DFA37D07FFA5F68C06CE3766ACC^pimgpsh_fullsize_distr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©Michi Fotoproducties

shape
JustAna