seprator

Boekenfestijn Haul 30/01/16 #2

seprator
02februari 2016
blog_shape

IMG_20160131_132321 (Kopie)Tadaaa en hier is deel 2 dan van mijn buit.

 


 

 

 

 

 

 

 

IMG_20160131_132524 (Kopie)

 

Titel: The werewolf Pack

Auteur: Mark Valentine

Uitgever: Wordsworth editions

Mensen die al langer mijn blog volgen weten al meteen wat de reden is waarom ik dit boek kocht, namelijk wolven! Of nouja weerwolven verhalen. Het is een boekje vol met korte verhalen.

 

 

 

 

IMG_20160131_132433 (Kopie)Titel: Blessed

Auteur: Cynthia Leitich Smith

Uitgever: Walker books

Weten jullie nog dat ik zei dat je bij boekenfestijnen heel vaak andere delen hebt behalve deel één? Het ergste van alles is nog wel dat het niet altijd wordt aangegeven door de uitgevers! Zo is blessed deel drie, jah wist ik veel wat de plaatjes van andere boeken konden betekenen. Tegenwoordig heb je ook nieuwe uitgaves waar ze de plaatjes van vervolg boeken ook op zetten dus dan hoeft dat niet meteen te betekenen dat het deel drie is! Ja mijn ergenis is groot. Alsnog ga ik blessed lezen, want ben opzich wel benieuwd naar het verhaal en dan ga ik ook kijken of je het ‘te doen’ is, zonder dat je de andere twee hebt gelezen.

 

 

 

IMG_20160131_132551 (Kopie)Titel: Het lied van de nacht

Auteur: Camilla Morgan-Davis

Uitgever: Fantoom

Het beste van dit boek is (buiten dat het over wolven gaat) is dat ik net de laatste boek pakte..Tenminste deze lag helemaal alleen. De dustcover is heel mysterious en de bloem op de achterkant is echt schitterend! Kan niet wachten tot ik er in begin.

 

 

 

 

IMG_20160131_132407 (Kopie)Titel: Legenden van de verrezen wereld, Het lot van Adhara

Auteur: Licia Troisi

Uitgever: Fantoom

WHAAAA, ja dat was mijn reactie toen ik dit boek zag liggen. Licia Troici is één van mijn favoriete schrijfsters, ik ben dol op haar verrezen wereld boeken. Echt dit is mijn jeugd. Ik heb de eerste trilogie in het duits, maar eigenlijk zou ik het willen vervangen door de Nederlandse versie en dan ook nog hardcover.

 

 

 

 


IMG_20160131_132346 (Kopie)Titel:
Het lied van de aarde

Auteur: Elspeth Cooper

Uitgever: Boekerij

Ik heb niet veel over te zeggen eigenlijk. Het was de eerste boek, het klonk goed en de sterke mening van een vriendin ‘neem het’ was genoeg om mij te overtuigen. Ik heb nog nooit echt een boek helemaal gelezen van uit een ‘heksen’ perspectief…wacht nee ik heb half zwart gelezen. Maar dit speelt zich wel in een andere tijdperk af.

 

 

 

 

 

Titel: Het lied van leven en doodIMG_20160131_132457 (Kopie)

Auteur: Marcelo Figueras

Uitgever: Signatuur

Het is een dik boek, 560 bladzijdes, maar het is geloof ik nog dikker van mijn darkest powers trilogie boek en die is 900 bladzijdes. Maar goed, het klinkt opzich goed, ben benieuwd hoe snel ik er door heen kom. De achterkant klinkt eigenlijk wel veelbelovend.

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna