seprator

Stolen van Kelley Armstrong

seprator
05februari 2016
blog_shape

kelley armstrong stolen - Google Search: Titel: Stolen

Auteur: Kelley Armstrong

ISBN: 9781841499192

Aantal bladzijdes: 467

Bedrag: 11,99

Elena Michaels is a wanted woman, Ten years ago she was transformed into a werewolf by her lover. Her transformation makes her powerful. But in the wrong hands, it also makes her deadly.

And now, just as she’s coming to terms with it all, a group of scienists learns of her existence. They’re hunting her down, and Elena is about to run straight into their trap. But they haven’t reckoned on Elena’s adoptive family, her Packm who will stop at nothing to get her back.

They haven’t reckoned on Elena, either. And that’s a very big mistake.

Toen ik met de tweede deel door ging was ik er bang voor dat ik weer gewoon mezelf moest dwingen om door en stuk te komen. Nouja dat is ook gebeurd..Ik heb echt héél lang gedaan over stolen. Al heeft het mij zeker niet teleurgesteld.

De cover blijft simpel, je ziet tralies op de achtergrond met een maan er achter. Je kunt eigenlijk meteen al raden dat dit gaat over Elena die gevangen wordt genomen.

Het verhaal, jah, hoe moet ik mijn indruk gaan vertellen. Het gaat dit keer minder over de koppel maar wat meer over Elena zelf, ze krijgt met een moeilijke situatie te maken en ze is ook nog is gescheiden van haar roedel, wat zoals wij weten erg moeilijk is voor een roedel wolf.

Buiten de roedel krijg je nu ook te maken met verschillende rassen, en echt toen ik het boek las, dacht ik aan haar andere boeken (the darkestpower trilogie vooral). Daar heb je te maken met pubers die in een project, de mensen daar bestuderen verschillende rassen. Dus toen bedacht ik me van, hé misschien krijg je hier wel de eerste stappen te zien van dat project. Ik weet het eigenlijk nog steeds niet of dit soort van begin is van de gestoorde project van de wetenschappers, ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen…

Ik weet niet wat het is maar ik had niet echt gevoel dat ik er heel snel doorheen wou. Ik heb ook echt een week of 3 stolen niet aangeraakt. Het was wel zo dat ik wel wilde weten hoe het zou aflopen dus het weer oppakte en verder ging met lezen. Nu ik het boek uit heb wil ik ook eigenlijk andere delen van deze serie lezen en misschien moet ik echt aan de tv serie beginnen…

Ik geef dit boek 4/5 sterren, de afkapper was een beetje het feit dat ik er zo lang over deed terwijl het nou niet echt een heel dik boek is.

gold_star_sticker_icon_by_angelishi-d6q2z6wgold_star_sticker_icon_by_angelishi-d6q2z6wgold_star_sticker_icon_by_angelishi-d6q2z6wgold_star_sticker_icon_by_angelishi-d6q2z6w

 

 

 

 

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna