seprator

Date a live

seprator
16september 2015
blog_shape

‘Ana!! Ana!!! Kijkje nou daad werkelijk vertaalde animes?!’ ‘Nee, zeker niet, maar ik kon geen goede trailer vinden met engelse sub…Laat mij ja!’

Ik ben weer in mijn gekke bui zoals jullie het vast hebben gemerkt dus shhh…negeer het gewoon even. 🙂

Eigenlijk wou ik deze anime puur kijken door Yoshino, want kijkt toch naar haar schattige kleren!!!!

Yoshino~ - date-a-live Photo:

Ik bedoel, kijk toch wat een schat <3

Maar goed, terug naar de anime, eerlijk gezegd, als je de ‘plots’ weg denkt is het best wel een leuke anime, het is vermakend. De personages zijn goed uitgewerkt en interessant om naar te kijken. Het verhaal gaat dus over een Shido een gewone jongen die toevallig een spirit ontmoet, spirits zijn wezens die niet uit deze wereld vandaan komen. Elke keer als ze een bepaalde energie oproepen ontstaat er een ontploffing. Shido begrijpt dat de spirits ook maar op gewone mensen lijken en zich net zo voelen en wil ze graag redden van de team die hun dood probeert te schieten (AST). Om de Spirits te redden moet hij hun zover krijgen dat ze verliefd op hem worden en hem kussen…

Hier zijn een paar hoofd personages die je door de serie heen leert kennen:

Shido

date+a+live+shido | Shido ITSUKA main image:  Shido is naar mijn gevoel eigenlijk  de slachtoffer van dit alles. Want zijn leven was wel gewoon normaal voor dat hij Tohka leerde kennen en al het ellende met daten begon.

 

 

 

 

 

Tohka

Anime: date a live: Adopted !! Gail. Age 17 . She is childish and cheerful . She is the top student and loves to help people who don't understand .:  Dit is Tohka, de eerste Spirit die Shido red en..ik heb echt een hekel aan der, deze dame is altijd vreselijk emotioneel, en echt, het is gewoon niet eerlijk hoeveel zij naar binnen krijgt qua eten.

 

 

 

 

 

Origami

anime girl..this looks extremely like tobiichi from date a live:  Date A Live Tobiichi:  Nee, Nee aan wie ik pas echt een hekel heb is Origami, gewoon puur omdat haar karakter zo irritant is, ze doet alles voor Shido, ze is geobsedeerd door hem, opdringerig maar wel doorzettend. Origami wordt beschreven als één van de beste leerlingen en ze leeft ook nog is een dubbel leven ook omdat ze bij de AST zit!! Dan verwacht je toch wat meer tegenspraak in haar karakter..toch?

 

 

 

 

Yoshino en Yoshinon 

Yoshino And Yoshinon: Yoshino (Date A Live): Kijk dit is mijn meisje, Yoshino is de jongste spirit en ze heeft een konijn als handpop die haar grote held is!! Das toch super schattig?! En daarbij is het ook echt de enige personage die niks om liefde geeft en series zit te kijken :3.

 

 

 

 

 

 

Ik denk dat ik het hier bij wil laten, zodat ik niet alle spirits verklap want anders is er ook echt niks aan 🙂

 

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..
  • Het lijkt me wel een leuke anime! Het ziet er in ieder geval erg mooi uit 🙂

  • Leave a Comment

    shape
    JustAna