seprator

Dolphin Tale 2

seprator
21november 2014
blog_shape

Ik weet niet of jullie de film Dolphin tale hebben gezien, als het niet zo is raad ik echt aan om het te gaan kijken. Want het is een zeer inspirerende film die gebasseerd is op een waar verhaal.
Maar vandaag gaan we het niet over de eerste film hebben, nee we gaan het  over Dolphin tale 2 praten. Een film die niet zo lang geleden in de bios verscheen. En ik moet zeggen dat het mijn heeft geraakt. Het is zo een prachtig verhaal, en dat het ook nog is waar ik, vind ik nog mooier.
Door naar de film te kijken krijg ik toch nog de hoop dat de mensheid nog niet helemaal verloren is. Winter (de hoofdpersoon) is een dolfijn die een deel van haar staart verloor. En nu dus een prothese heeft. Ze inspireert heel veel mensen die ook een handicap hebben, en dat vind ik nou zo mooi.
De film is echt een aanrader, het inspireert je zo erg om te vechten voor je leven. Om iets goeds doen voor de mensheid.

The wait is finally over, Dolphin Tale 2 is now in theaters! Have you seen it yet?

Winter was a wild dolphin until she was caught in a crab net and had to have her tail amputated. She lives at a marine animal wildlife rehabilitation center and is the first dolphin to ever be fitted with a prosthetic tailWinter is a hero, but so are the people who took the time and energy to save her! May God bless them!

Trailer! ~ Seewinter.com ~ Real life story

Leave a Comment

shape
JustAna