seprator

Films voor aankomend weekend (13/14 feb!)

  • Home
  • Films
  • Films voor aankomend weekend (13/14 feb!)
seprator
11februari 2016
blog_shape

Februari is een maand waar de halve maand het om valentijn draait, de moment wanneer je (als je singel bent) het eenzaamst voelt en of juist heel speciaal. Maar  het is ook een tijd waar je misschien wel super veel films kijkt of juist veel leest! Tenminste dat doe ik dan vooral.

Dus ik dacht, hé waarom geef ik gewoon niet een paar films/boeken op die leuk zijn om dit weekend te kijken of te lezen? Want ja je moet wat te doen hebben als je geen plannen hebt!

Vandaag begin ik met wat films en ik verdeel het dan in films die nu worden gedraaid en films die je op je bank thuis kunt kijken.

Als eerste, er zijn geweldige films uit!

Eerste vertel ik natuurlijk over de film waar ik naar toe ga met mijn beste vriendin zondag, en dat is How to be single. Misschien dat we daar wel één of twee dingen van leren ;). De trailer zag er eigenlijk geweldig uit, en en en Rebel Wilson heeft een heel groot rol! De actrice die fat Amy speelde in pitch perfect. Ze is een geweldige actrice! Ben je nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan gauw de trailer want het is zeker waard van je een paar minuten:

 

Film nummero two, Deadpool. Ik heb dan wel nooit de strips gelezen, maar toen ik de trailer voor het eerst zag was ik verkocht. De humor sprak mij aan, de personage zelf ook (wat ik van de trailers heb uit kunnen halen). Plus als jullie allebei diep van binnen dol zijn op strips is dit misschien wel een leuke date idee? Met jezelf gaan of met je vrienden is ook een super optie! Het is wel 16+, niet dat ik er geen last van heb, maar hé voor het geval dat je jonger bent is het wel handig om te weten.

 

Ik kan het lijstje vol met nieuwe films natuurlijk niet eindigen zonder een disney film tussen te stoppen, namelijk Zootropolis, ik kijk er al zo lang naar uit! Sinds de allereerste trailer wil ik het dolgraag zien! Buiten het feit dat ik een disney fan ben, ziet het er geweldig uit! Ik denk dat ik de trailer al een stuk of vijf keer heb herkennen en elke keer komt er een glimlach op mijn gezicht, het is een film vol vreugde, humor en gevoelens.

 

Films voor thuis:

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren, maar dit zijn echt films die leuk zijn om terug te kijken aankomend weekend, het liefst met chocolade melk of chocola. Hehe of gewoon gezellig met iemand naast je!

Laatst had ik Friends with benefit gekeken en ik moet bekennen dat ik eigenlijk het nog wel een keer wil zien. Er zit humor in, romantic en een paar momenten wanneer je tranen wegpikken…nee…dat is niet bij mij gebeurd…misschien..

 

Deze zullen waarschijnlijk de mannen die dit lezen niet zo leuk vinden, maar hé het is gewoon een geweldige film! Ik heb het denk ik al iets van zeven keer gekeken waarvan 5 keer in een maand en het blijft gewoon geweldig! Over welke film spreek ik? Pitch perfect natuurlijK! Duh..

Moet ik er verder uitleg bij geven? Neh, ik denk het niet.

 

Nou om met een klassieker af te sluiten, ik denk dat Lion king 2 toch wel leuk is om te her kijken, eens kijken of ik er nog normaal naar kan kijken na dat ik voor school Romeo en Juliet moesten lezen daardoor overal stukken uit herken. Al is het natuurlijk aan jou wat jij wilt her kijken en wat niet, ik ken mensen die lion king 2 helemaal niet leuk vinden. Als je nou geen idee hebt waar ik het over heb kijk dan gauw de trailer!

 

Ohja en hoe kan ik deze nou weer vergeten!

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna