seprator

How to be single

seprator
17februari 2016
blog_shape

*Loopt de bioscoop uit* ‘Ik wil hem nog een keer zien.’

Jup dit waren mijn woorden toen de film klaar was, hij was geweldig!

Het was grappig, romantisch en heel diep, ja jullie lezen het goed, het is een diepzinnige film! Al lijkt het niet zo door de trailer.

Waar gaat de film over? Nou over een stel singels, en het zijn verschillende soorten singels. Want ja je hebt ook verschillende soorten relaties en mensen etc. De hoofdpersoon is Alice (gespeeld door Dakota Johnson)  die verschillende mensen leert kennen in de tijd dat ze even een break neemt met haar ‘vriendje’.

De verhaallijn is heel erg mooi in elkaar gezet en alle personages zijn zo goed uitgedacht! Gewoon wow…

Wat kan ik er nog meer over zeggen? Het was zondag toen ik de film zag en ondertussen waren zo veel dingen naar voren gekomen dat ik mij niet echt de dingen kan herinneren die ik wou zeggen..oeps..

Wat ik nog wel weet is dat ik het heel goed vond van de scenario schrijver en de regisseur dat ze de hele serieuze momenten toch heel lief en grappig konden maken, want aan het einde zat ik bijna te janken en toen zei iemand wat en meteen kwam er een glimlach op mijn gezicht!

Ik vind het echt een aanrader! Ik denk dat de vrouwen en meiden zich sneller kunnen inleven maar ook voor de mannen kan het een leuke film zijn! Tenminste, ik denk en hoop dat ze het leuk gaan vinden. En anders, wees aardig en zeg dat je de film leuk vond (als je gedwongen bent).

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna