seprator

Jumanji…

seprator
26september 2015
blog_shape

 

Een film die  een trauma heeft bezorgd waardoor je nooit meer een spelbord hebt aangeraakt..

Ja, ja we gaan het hebben over jumanji, leuk film, mooie special effecten, behalve als je het als een klein kind hebt gekeken.

.____. Ik begrijp plotseling waarom ik nooit echt een fan was van bordspellen. Maar ja, waarom begin ik hier over plotseling? Ik weet niet waardoor het kwam maar plotseling moest ik denken aan een film over een bordspel denken, echt een rare gedachten gang heb ik soms (was namelijk Romeo en Julia aan het kijken…)

Goed ik ging dus helemaal op in en ging het die dag ook nog is kijken, een vriend was bij mij dus in plaats van huiswerk maken hadden we en gezellige film avond (niet dat ik het erg vond.) Hij had het nog nooit gezien en ook eigenlijk nooit over gehoord, wat ik best raar vond en nog steeds vind. Ik geloof dat hij wel tevreden over was en ik ook. Het blijft een mooie film met geweldige special effecten voor die tijd, hij komt namelijk uit 1995…

En laten we eerlijk zijn, deze aap ziet er duivels uit!! Buiten dat het gaaf gemaakt is(3x), is het ook doodeng.. Wat misschien wel past bij Jumanji want net niet alles wat te voorschijn komt wil je doden… Okee misschien toch wel alles.

Echt, als je deze wil nog niet hebt gezien zou ik het gauw downloaden of online kijken. Ook hoorde ik dat er een remake komt van Jumanji wat aan de ene kant super gaaf lijkt maar aan de andere kant denk ik van…meh.. laat het lekker zoals het is en daarbij, zonder Robin Williams wordt het toch apart.

 

Een paar acteurs die mee spelen in Jumanji:
Robin Williams
Jonathan Hyde
Kirsten Dunst
Bradley Pierce
Bonnie Hunt
Bebe Neuwirth

 

Weet je nog niet zeker of je het wilt kijken? Hier is de trailer!

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna