seprator

Once Upon a Time, First impression

seprator
15juli 2015
blog_shape

Hmm, ja ik ben weer aan een nieuwe serie begonnen. Ik moet toch wachten tot volgend jaar voor nieuwe afleveringen van Game of Thrones of Sherlock.  En nu ik vakantie heb, heb ik ook nog is tijd daarvoor….

 

 

Maar nu zie ik dat dit een foute beslissing was, ik begon net een leven te krijgen en toen kwam Once upon a time binnen stormen. Wat heb ik gedaan met mijn leven? Okee ik had dan geen leven maar daar gaat het momenteel niet om!

 

 

Okee, eigenlijk is het een heel leuk serie, want anders wou ik nu niet als een gek verder kijken. Momenteel heb ik zes afleveringen van seizoen één gekeken, en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Vooral de achtergrond verhalen van wanneer de vloek nog niet over hun rusten is best wel interessant en met elke serie wordt het steeds ingewikkelder en ingewikkelder. En dat maakt het alleen maar leuker!!!

 

 

Mijn favoriete personage tot nu toe is denk ik Rumplestiltskin, ik weet niet wat ik zo leuk aan hem vind. Maar iets in hem maakt hem leuk, misschien is het de gekte die je in de eerste aflevering ziet? Misschien hoe hij op een of ander magisch manier toch wel in elk verhaal thuis hoort?!

 

I love this show. He is such a good actor!!! One of my favorite characters and shows!

 

 

Verder kan het natuurlijk niet zonder Henry, maar ik bedoel maar het is de hoofdpersoon en het is echt ene super schattig jochie van tien jaar. Die kun je toch niet zomaar uit je lijstje schrappen? En daarbij vind ik het fascinerend hoe erg hij in alles geloofd, zou hij een gevoel hebben dat het echt allemaal waar is?

 

OUAT. Once Upon A Time. Henry's Book.

 

 

Wat ik ook zo mooi vind aan de show is dat ze ook daadwerkelijk een beetje de achtergronden laten zien, want bij  aflevering 2?  Zag je ook echt waarom Regina zo gehecht was/is aan Henry en ook al is het een duistere koningin, toch had ik medelijden met haar. Zoals bij alle slechteriken is er iets mis gegaan in haar verleden waardoor ze zo is geworden en eigenlijk ben ik wel benieuwd naar wat haar heeft doen veranderen in een “Evil queen”. Er zijn nog zoveel afleveringen en series waar ik van kan genieten. En gelukkig ook maar. Daarom wil ik hier ook bij stoppen, want ik wil echt verder gaan kijken!!!

 

13 Charts Only "Once Upon A Time" Fans Will Understand<---I loved them all

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna