seprator

Yuri!! on ice

seprator
02december 2016
blog_shape

 

Waar moet ik beginnen? Ik weet het echt niet. Misschien bij het feit dat dit een anime is die mijn ademhaling wegneemt en ik echt alleen maar vol bewondering 20 minuten ernaar kan kijken? Ik ga mijn best doen om mijn gevoelens uit te leggen in woorden maar eerst de opening.


Laten we bij begin beginnen. Dit is een nieuwe anime die nog niet afgelopen is dus als je bijloopt wordt het gewoon een hel om te wachten want het is zo mooi, spannend en superleuk.

De anime gaat over Yuri Katsuki die een ijsschaatser is. Een hele goede, maar door te weinig zelf vertrouwen verpest hij in het begin de Gran Prix Finale ice skating competition. Het veranderd al gauw wanneer hij terug is in zijn dorp waar hij geboren en opgevoed is. Wat er verandert moeten jullie maar zelf uitzoeken, dus kijken. Ik wil namelijk niet te veel verraden.

Wat vind ik nou zo geweldig aan de serie?

Yanhomo. Tsunhomo. Homos Más:

Ten eerste vind ik het mooi dat schaatsen naar voren is gekomen in de anime en ook nog is kunstschaatsen van mannen. Het geeft een zicht op hoe mooi de sport is en als een persoon die helemaal niet liefhebber ben van veel beweging.

Het is cliché maar tegelijkertijd niet. De onzekere hoofdpersoon moet opnemen tegen een zelfverzekerde, arrogante personage het is alleen zo gedaan dat het er geweldig uitziet. Elegant is ook een goed woord ervoor.

De personages zijn uitgewerkt, stuk voor stuk hebben ze verrassende diepe wateren. Ze zijn heel interessant en hebben zo hun eigen stijl. Tijdens de afleveringen groeien de personages ook, vooral Yuri groeit enorm en het is zo mooi om te zien. Personages zijn anders dan ze lijken en ik ben er dol op.

Yuri, hij is zeker weten een belangrijk reden om naar te gaan kijken. Hij is zo een interessante personage die veel weg heeft van gewone mensen, hij is een mooie held voor mensen die onzeker zijn in zichzelf. Hij laat zien dat je moet doorgaan met doen waar je van houdt.

Verder zijn details ook belangrijk, zoals ik al eerder opmerkte heeft elk personage een eigen manier van schaatsen. Muziek is ook prachtig, er zijn veel mooie muziekstukken erin te vinden maar ik denk dat ik vooral op de opening thema dol ben.

"I'm a pork cutlet bowl fatale that enthralls men" ⠀ #qotd; Fav sports anime? #aotd; (atm) yuri on ice tbh:

In het algemeen geef ik dit Anime 5 uit de 5 sterren.

 

 

 

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna