seprator

Wellichte hints ontdekt in Game of Thrones

seprator
26februari 2016
blog_shape

Okee, okee ik moet rustig adem blijven halen.

Woensdag ging ik dus game of thrones kijken met een vriendin die het nog nooit heeft gezien. Ik moet eerlijk zeggen dat sommige puzzelstukjes bij mij neervielen. Ik praat nu vooral over de aller eerste aflevering. Het zijn allemaal hints die je ziet in de eerste afleveringen die wellicht te maken hebben de seizoenen die daarna komen?

Goed, ik hoop dat jullie tenminste Game of thrones hebben gezien, zo niet of nog niet aan het wachten bent op seizoen zes, lees dit dan maar niet het kan spoilers bevatten..

 

Ik heb alleen de series gezien!

Eerste hint:

In het begin, als Ned terug rijdt van de onthoofding komen ze een hert tegen, een dooie hert, in het begin wordt er gezegd: “Wie heeft dit gedaan?” Nu weten de game of throners wel dat de hert een symbool is voor de familie Baratheons. Wat door mijn hoofd ging:  hé grappig, de Baratheons worden ook wel beetje mysterieus afgeslacht en niemand weet door wie: Robert gaat dood door een zwijnen aanval,  Renly is vermoord door een naar mijn ogen demon. Joffrey (eugh) is vergiftigd maar door wie weet niemand behalve de moordenaars en wij. Was de dooie hert een teken?

Verder op, een heel stuk verder,  lag de dode direwolf, met een stuk gewei in zijn keel wat betekend dat de hert het heeft afgemaakt, mijn vermoeden is: Joffrey (die als achternaam Baratheon heeft) laat Ned Stark (Direwolf als symbool voor zijn  familie) onthoofden. De pups blijven ook zonder ouders over wat ook gebeurt met de Stark kinderen…toeval? Lijkt er niet echt op.

 

Nummero twee hint:

De meeste zullen dit wel herkennen: R+L=J -> Rhaegar Targaryen+Lyanna Stark=Jon Snow.  Als iemand meer wilt weten over dit theorie, Klik hier. Goed, de Targaryens zijn as blond en Starks donker van haarkleur en volgens het DNA is de donkere kleur dominant wat betekend dat de kans dat je kind bruin heeft 3/4 is. Zelfs Ned kwam er achter. MAAAAR, JOn krijgt wel een witte pup, in het begin denk je natuurlijk dat dat komt omdat de pup anders is en Jon Snow als achternaam heeft, maar zal dat misschien een hint zijn? Dat in zijn stamboom wit harige/as blonde mensen zitten?

 

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna