seprator

Grisha Fancast :3

seprator
07oktober 2015
blog_shape

Ik doe dus mee met de GrishaReadalong :3 en vandaag kregen we onze derde opdracht te weten en dat was een collage maken van de cast van grisha, het duurde lang voor dat ik het bij elkaar had, ik ben er écht niet goed in! Maar hier zijn zo een beetje de resultaten:

Fancast grisha

Alina als Mariah Buzolin
Ik vond Mariah wel bij haar passen door de uiterlijk, Alina was nooit knap geweest daarvoor en toen ze eindelijk haar krachten gebruikte gebeurde een wonder! In haar ogen zie ik ook een vast beradenheid en ook menselijkheid :3

Darkling als Nicholas Hoult
Okeee hier had ik ruzie met mezelf, hoe graag ik ook een knap persoon bij wou zien zat Tom Hiddleston steeds in mijn hoofd te zeuren dat hij dit rol wou, en ik kan hem best wel voorstellen in de rol als Darkling, ik bedoel hoe hij Loki speelt! Ge-wel-dig! Hij zou perfect een ‘onschuldige’ Darkling zijn. Maar omdat ik bijna de heel cast op uiterlijk heb gedaan ging ik toch voor Nicholas, Ik voel gewoon nu al een duister aura die gecamoufleerd is.

Tom Hiddleston

 

 

Nickolai als Alex Pettyfer
Stoer, knap, slim ik zie dit allemaal in zijn ogen. Mag ik weg zwijmelen? Moet ik eigenlijk nog meer over zeggen?

Mal als Matt Dallas
Jah, ehmm wat kan ik er over zeggen? Hij kijkt aardig van uit zijn ogen en ik zie hem wel goed in de rol van Mal, bij hem zie ik gewoon hoe hij alles opzij schuift voor Alina.

Genya als Stacey Farber
Genya wordt beschreven als een knap persoon maar zoals ze al in het begin zegt heeft ze zichzelf ook wat bijgewerkt. En eigenlijk zie ik haar helemaal voor me als Stacey, een knap persoon die ook wel weet dat ze knap is.

Zoya als Elizabeth Gillies
Van deze wist ik het gewoon als eerste, toen ik Elizabeths gezicht voorbij zag komen dacht ik: Ja dat is Zoya. Elizabeth is knap en heeft altijd zo een kattig blik.

Baghra als Lena Headey
Baghra is niet al te oud, al is ze wel heel oud. Lena heeft zich ook al bewezen in Game of Thrones dat ze héél goed kan acteren en Baghra blijft toch een knorrig persoon die nare opmerkingen maakt die ik Lena wel zie doen.

Botkin

Extra:
Botkin als Hugh Jackman
Ik heb deze er niet bijgevoegd maar ik vind toch dat dit de perfecte persoon is voor Botkin en dat komt allemaal door de foto die ik voorbij zag komen. Ik bedoel maar, ik zie het al helemaal voor me hoe hij zegt: ‘Staal moet je verdienen.’

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna