seprator

Hello..It’s me

seprator
07januari 2016
blog_shape

Ja ja, je leest het goed! Er is weer een bericht verschenen op de op deze blog. Ik moest zelf even blazen om al het stof weg te krijgen maar ik ben er weer!

Na, wat zal het zijn? Twee maanden afwezig te zijn geweest ben ik weer terug gekeerd uit de wereld van de inactiviteit.

Maar Ana, waar was je al die tijd?’ 

Nou lieve lezers, ik had een beetje een schrijf/lees dip. Mijn hoofd zat net iets te vol en was daardoor rommelig, mijn kamer leed er ook onder. Laat ik het eens gaan uitleggen denk ik. Al van jongst af aan was ik iemand die best wel snel dingen onthield, als ik iets hoorde of las onthield ik dat meestal. Ik kon maanden later nog in detail het terug vertellen. Ook nu onthou ik roosters best wel makkelijk en vaak weet ik de rooster van mijn vrienden ook deels. Het werkt jammer genoeg niet bij woordjes leren. Talen en ik gaan over het algemeen niet samen.

Laat ik maar weer verder gaan. Nu ik wat ouder wordt en mijn leven buitenschool plotseling drukken (ik word dit jaar weer 18! oh god ik voel me oud xD) begint mijn hoofd ook steeds drukker te worden. Ik stel daardoor vaak dingen uit, waardoor ik plotseling wel erg kort in mijn tijd zit. En als dat gebeurt heeft mijn brein of: ‘whaaaa’ of juist van: ‘nope, geen zin om iets te doen.’ En als dat gebeurt verlies ik de lust in het schrijven of lezen (echt een ramp). Dus de laatste maanden heb ik ook niet gelezen *schaam*.

Maar zoals mensen zeggen, nieuw jaar, nieuwe kansen. Twee weken in Rusland hebben mij helpen herstellen en ook al zit ik momenteel te stressen voor de komende school examen week, zit ik vol met nieuwe ideeën waar ik over wil schrijven. Ik ga het dit jaar ook anders aanpakken, ik schaf een agenda voor mijn dagelijkse leven waar ik gewoon alles bij ga houden. Hopelijk zal dit mij helpen om mijn hoofd rustig te krijgen en gewoon mijn blog actief te houden!

Nou, heb wel genoeg gezeurd voor vandaag. Zoals ik het boven zei, ik ga het proberen actief te houden, want schrijven vind ik gewoon geweldig maar als jullie tips hebben is het welkom, of hebben jullie onderwerpen waarbij je denkt: Oh Ana daar moet je echt onderzoek over doen en ons je mening vertellen (mhahaha mijn fantasy slaat door!)

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna