seprator

Creating your character part 2

  • Home
  • RPG
  • Creating your character part 2
seprator
04november 2015
blog_shape

Zo je hebt al het informatie doorgelezen die je maar kon vinden op het forum? Ook heb je al een beetje gekeken welke kant je op wilt? Nou das een begin.

Ja wat had je gedacht? Dat je binnen een paar tellen een personage kan maken..oh…ja okee dat kan wel maar de vraag is dan wel of je een zult zijn met je personage. Ik heb zelf nog wat wolven informatie opgezocht en mijn oude map weer ergens vandaan getoverd om weer helemaal in de wolven thema te komen.

Stap 2: Tijd voor een gezicht :3

Dit is echt een onderdeel waar ik gewoon uren over doe. Bij mij werkt het vaak zo: oh das een leuke forum, laat ik kijken of ik een plaatje zie waarin ik een personage herken die er bij hoort. Maar het is ook een zeer belangrijk onderdeel, tenminste ik vind het heel belangrijk de uiterlijk bepaald voor mij vaak wat voor karakter het is of wat ik in hem/haar zie. In mijn achterhoofd hield ik de gedachten dat ik haar graag vurig wou hebben en moest mijn personage ook een innerlijke rust hebben. Ik had ook in mijn achter hoofd besloten dat ze bij Ignis zou gaan horen.

Ik heb vooral op pinterest naar de plaatjes gezocht. En dit waren een beetje de resultaten die over waren. De plaatjes die ik vaak kies, pin ik op een bord genaamd characters ik niet honderduizend tabs open heb staan..(Ook al heb ik dat….)

Zelf was ik wel een beetje gedwongen eerst een naam te kiezen voordat ik echt een personage koos, want ik moest een privé bericht sturen naar de eigennaar van de forum over of ik de rpg mocht gebruiken voor mijn blog. Door dat ik nu met List en leugens van Leigh Bardugo bezig ben, schoot Inej in mijn hoofd.

Uiteindelijk had ik een paar finalisten:

Jason Chan Art: Book Covers 2013 Update [rogue, sorcerer] Two can keep a secret if one of them is dead:  Bleutée, Benjamin Giletti on ArtStation at http://www.artstation.com/artwork/bleutee:  Personajes: " Kazuki Fuuchouin " Personajes viejos:Kazuki Fuuchouin Artista: " Hirai Chika ":

De tweede is hem geworden! 

Maar natuurlijk is dit niet alles, ik had ook een wolf nodig. Dat is vaak wel het leuke als je een shape shifter bespeeld, je kiest een dier dat bij haar of hem past. Omdat je automatisch een wolf bespeeld ging ik opzoek naar leuke wolven. En dit was ook al zo een moeilijke taak, want nouja ik wil wel een wolf van uiterlijk dat bij Inej past. Na een tijdje zoeken vond ik een paar passende plaatjes, maar elke keer had ik zo iets van, neh ik zie haar niet voor me als een grijsze/zwartte/witte wolf. En toen kwam ik een perfecte plaatje tegen.

On the 7th day of Christmas my true love gave to me the end of animals being used for clothing and medicine #imnotacoat:  Grey Wolf, weer in opkomst in Nederland, totdat het ook weer problemen gaat geven, wij hebben te veel beton ipv. natuur, op industrieterreinen,overal lege grote gebouwen, en er wordt vrolijk verder gebouwd, blij dat de wolf weer opkomst is, ik moet dat nog bezien, in het voordeel van dit mooie schuwe dier..........lbxxx.:  Sion howled, his breath harnessing a scorching fire as his fur began to glow with the power of the elemental wolf. The prophecy had finally begun... Check more at http://blog.blackboxs.ru:  Marissa is the smallest, built light and feminine. Blonde in color, she appears a mere pup compared to her fellow pack members. However, her short legs are powerful and she can jump higher than the others, making her a great scout.:

En toen zag ik deze <3

Poppy Field by Lhuin:

Stap 3: Naam voor een personage!

Het was dat ik dit keer echt spontaan bij mijn naam gekomen ben maar anders ben ik er ook een tijdje mee bezig. Meestal zoek ik zelf persoonlijk een naam met een betekenis zodat ik zeker weet dat de naam ook bij haar of hem past, dat het zijn karakter onderstreept.

Nog een keertje de link naar de RPG forum waarvoor we een personage maken: http://rigor-mortis.actieforum.com/

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna