seprator

First steps for your character

  • Home
  • RPG
  • First steps for your character
seprator
03november 2015
blog_shape

En we gaan ons weer wat verder verdiepen in de Forum RPG. Heb je mijn vorige bericht over wat forum rpg is nog niet gelezen? Klik dan gauw hier

Een karakter bedenken is heel belangrijk. Dit is jouw personage en jij gaat van uit zijn of haar oogpunt schrijven! Dus het is belangrijk dat je je thuis voelt in zijn of haar vel.

Voor de komende 2 delen, (want ik splits het creëren van een personage in twee delen) ga ik een nieuwe rpg forum gebruiken Klik. Waarom doe ik dit? Neej niet voor reclame..Okee misschien een beetje maar ook omdat ik sinds gister(2-11-2015) daar een personage op het gecreërd.

Persoonlijk ben ik denk ik wel een dag bezig met het bedenken van een personage maar hier duurde het wat langer.

Stap 1, ga de hele forum door en bekijk al het informatie die ze je geven dan krijg je een goede zicht op wat je wel en niet mag worden en misschien helpt het met het creëren van je personage.

Laat ik eerst wat over het forum zelf vertellen, ik ga wel echt kort door de bocht voor het volledige verhaal: klik hier. We zijn ver in de toekomst rondhet jaar 2073 dus 58 jaar later van af nu. Zoals wij tegenwoordig vaker onze toekomst zien is de wereld aan de slechte kant, er is weinig groen over en veel dieren zijn gestorven. Een wettenschapper probeerde 2 dna’s bij elkaar te brengen, hier begon hij bij de wolf. Zoals altijd zijn er een paar mislukte mutaties en dumpt de wetenschapper ze ergens afgelegen. Tientallen generaties verder hebbe nde nakomelingen wel een perfecte shape shifter gemaakt maar ze komen er achter dat de gedumpte versies zich verder hebben ontwikkeld en nu in hun eigen gebied leven. De wetenschappers houden het in de gaten, hebben daar huisjes neergezet maar zonder de tv of social media.

Goed, wij gaan dus als een shape shifter spelen en ons dier is de  wolf, dat staat vast. Nu ik het verhaal gelezen heb begrijp ik welke kant ik op ga maar zelf ga ik altijd naar de roedels kijken die er zijn want uiteindelijk moet je kiezen waar jou personage bij hoort. Want je kunt geen loner zijn wat normaal in een wolven rpg wel zou kunnen. Nee hier staat het vast door de “krachten” die je personage zal beschikken ook kan het een invloed zijn op de karakter van je personage. De groepen zijn:

  • Aqua(water), Deze roedelleden zijn erg flexibel en volgen gewoon de “stroming”, ze zijn neutraal aangelegd.
  • Terra(aarde) Ze zijn erg koppig en doen dingen zoals ze willen.
  • Aer(lucht) Deze roedel is kalm en zullen op de achtergrond blijven bij een gevecht, ook proberen ze met woorden dingen op te lossen.
  • Ignis(vuur) Zoals de naam al zegt zijn ze nogal erg vurig van binnen, een gevecht zullen ze niet uit de weg lopen en zijn snel op hun teentjes getrapt.

“Bedenk welke geslacht je wilt bespelen!”

Toen ik deze informatie had begon zich al een karakter binnen in mij te vormen. Omdat ik een grote wolven nerd ben kon ik alleen moeilijk kiezen tussen welke geslacht ik wou. Meestal heb ik als eerste personage een vrouw, daar schrijf ik liever mee al is natuurlijk een man vaak wel uitdagender en bij een wolf kan ik dan heerlijk dominant doen. Ik denk dat om deze reden het voor mij zo lang duurde om te kiezen. Wat ik altijd doe is  wat rond kijken bij verschillende plaatsjes. Ik heb zowel van de jongens als van de meiden gekeken en ook naar de wolven plaatjes! De sites die ik graag gebruik voor het zoeken zijn:

www.pinterest.com

www.deviantart.com

www.zerochan.net (al gebruik ik deze héél zelden.)

Okee ik ben hier veel te enthousiast over, ik denk toch dat ik het in meer delen ga opsplitsen, want dit bericht alleen al is echt enorm geworden en dan ook nog is puur tekst. Morgen zal er een volgende deel komen! Dan gaan we echt aan het werk.

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna