seprator

Divinity 2 developer’s cut

seprator
21februari 2016
blog_shape

tumblr_n92meaKAEi1tfouruo1_500

Dragons: they have been hunted, they have been slain, but now the hour to strike back has come. Break free from the confines of the human body and take to the skies in this epic RPG adventure that challenges your wits and pits you against a thousand foes. Spread your wings, burn your enemies: become the dragon!”

4 uur heb ik vandaag besteed aan divinity 2. Eigenlijk wil ik er weer verder mee gaan maar de punt van ergernis is groot, zit namelijk op een plek waar ik steeds dood ga doordat alle beesten mij aanvallen *grom*.
Dus, ik moet mezelf gaan afleiden. Dus dat ga ik doen met behulp van het schrijven over mijn eerste indruk van Divinity 2 developer’s cut, het is echt een geweldig spel die zeker verslavend is! Echt gewoon wow, de graphics zijn super goed, misschien niet zo goed als bij skyrim, maar alsnog geweldig! Je ziet het gras meebewegen als je er door heen rent!
Divinity is een RPG, wat betekend dat de gang van het verhaal beïnvloed wordt door jou keuzes die je maakt. Net zoals in skyrim zeg maar. Ik heb de laatste drie dagen skyrim gespeeld dus laat mij.
Het leukste was bij het maken van een personage de keus maken voor een stem. Echt ik heb gelachen om de accenten of manier van praten waar uit je kon kiezen.
Het is even wennen qua controles waar alles zit in het begin, je doet behoorlijk veel met je muis, dingen openen, met mensen praten. Al heb ik wel ontdekt dat ik ook gewoon “e” kan indrukken. Ook bespeel je je personage van af het derde persoon, dus schuin van boven.

Divinity II : Ego draconis:
Er zit zeker humor in dit spel die gewoon geweldig is. Voorbeeld: je moet geld vragen voor iemand die zijn goederen niet binnen heeft gekregen (vlees van een konijn) Man spreekt: Je bent zeker door Locke gestuurd voor het geld? *keuze uit antwoorden* 1. “Ja hij wil zijn geld terug krijgen” 2.”Nee, Ik begin gewoon random over fluffige dieren te praten.”
Geweldig, echt ik word zo blij van dit soort gesprekken in games. Dit maakt een game ook echt leuk.
Hoewel dit de tweede deel van divity is, maakt het bespelen van je personages niet uit of je wel of niet de eerste hebt gespeeld. Ja de persoon die in het begin ziet ken je niet en weet zijn achtergrond niet, maar het maakt niet zo veel uit.
Mijn eerste indruk is heel goed, het is wel zo dat ik echt héél slecht ben met gevechten dus als er een troep van skeletten mij aanvalt schiet ik ook in de stress, ik ga dan ook wel gelijk dood, of bijna. Ik ben er gewoon niet goed in, laten we het daarbij houden.
De game is momenteel 19,99 op steam, maar als je hem ooit langs ziet komen op sale dan is het zeker waard om te kopen! Ik zelf had het namelijk met de black Friday sale gekocht.

Site

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna