seprator

Skyrim in mijn leven…

seprator
24oktober 2015
blog_shape

Het begon allemaal na mijn laatste school examen week van vorig schooljaar. Naïf haalde ik Skyrim op bij een vriend die er toevallig twee had. Ik wist nog niet waar aan ik begon. Hij had mij gewaarschuwd over de gevaren van het spel, over hoe on sociaal je kon worden maar ik had het genegeerd..

Yeah pretty much every time I have to do something important. Like sleep.:

Misschien overdrijf ik wat. Ik ben nou niet echt een persoon die snel verslaafd raakt aan een game. Toen ik negen was had ik wel vaak spelletjes gespeeld. Van paarden race spellen tot mortal kombat. Maar toen ontdekte ik een ander magische wereld van boeken en vergat ik het. En dan ben ik ook nog is zo een persoon die niet echt verslaafd aan raakt maar wel echt dol graag het uit wil spelen. Dat is net zoiets als aan een boek beginnen maar het niet aflezen. En ik zal niet rusten tot ik het uit heb! En daarna zal ik er niet meer zo veel zin in hebben.. Het probleem met skyrim is  dat je zo een beetje je eigen personage creëert en dus niet zo snel een spel uit hebt. Ik speel het dan wel niet 24/7, maar alleen wanneer ik echt zo een moment heb van: Ik wil nu rondsluipen, dingen stelen en op iets schieten. Dat is ook zeg maar de reden waarom ik assasin’s creed wil.

19 Things Only RPG Nerds Will Find Funny:

Ondertussen heb ik al 54 uur gespeeld, ja dat is niet veel en ik ben er heel trots op! En ik heb ook al twee karakters..oeps ^^” en het zijn allebei khajiits. Ik ben gewoon dol op katten…Don’t judge me. Echt als ik met een vriend over skyrim praat vertelt hij helemaal welke karakter hij heeft gekozen en waarom( vaak omdat die veel geld kunnen verdienen of ze zijn super goed in dit of dat). En dan kom ik aan van:…Jup…Ik hou van katten, ze hebben nachtzicht en klauwen!

50 Funniest Video Game Memes You Will Ever Come Across « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog:

Ik had dus al verteld dat ik twee karakters heb, nou met mijn aller eerste volg ik de dragonborn quest en mijn doel met mijn andere khajiit is om het een thief te maken, of terwijl ik heb geen zin in draken. Ik zal ooit nog is wat dieper in hun personages gaan en jullie er meer over vertellen!

Funny The Elder Scrolls: Skyrim memes:

Mijn indruk van skyrim tot nu toe? Geweldig, echt super mooie graphics en heel veel details in kleine dingen. Ook kun je heel goed je personage ontwikkelen. De nachten vind ik nog wel het gaafste, vooral als je niet in de bergen zit, echt waar, ik haat het als je in de bergen zit en alleen maar een sneeuwstorm ziet..

allaboutskyrim: “mandy-is-sherlocked: “allaboutskyrim: “ allaboutskyrim: “ ae-ross: “ thisguyknowswhatimtalkingabout: “ why is this so true though? I don’t understand. ” I stopped playing mid-way...

Verder heb ik echt een hekel aan grotten gekregen, echt gewoon al die skeletten en geluiden, zelfs al weetje dat alles dood is binnen hor je akelige geluiden! Ik probeer ook gewoon quests met grotten te mijden.. Ik ben nou eenmaal een held op sokken.

Mijn skyrim pinterest bord: SKYRIM

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna