seprator

To the moon

seprator
08februari 2016
blog_shape

To the moon, een game waar tranen gaan vallen.

Ik leerde het voor het eerst kennen via een youtuber die het speelde, het was een russische vrouw en ik vond het best wel leuk om naar haar te luisteren en kijken. Dit was wel voor dat ik mijn steamaccount had. Toen had ik al wat tranen weggepikt maar tijdens het spelen was het nog erger.

Het verhaal gaat over een organisatie die je laatste wens vervult, dus als je op sterven ligt worden mensen gebeld, die gaan ze in naar je herinneringen en passen die zo aan dat je laatste wens uitkomt. En het is zo mooi! Je volg het verhaal van de man, John.

Je bespeeld de personages Dr. Eva Rosalene and Dr. Neil Watts, en ik ship ze zo hard! Het zou zo een leuke koppel zijn, Eva is een heel erg serieus en neemt haar werk dan ook wel serieus… Neil is dat niet, nee hij neemt zijn werk wel serieus, maar hij is zelf nou niet echt serieus te noemen. Dat maakt hem ook een echt interessante personage en…nouja hij heeft zeker een verhaal wat het spel nog leuker gaat maken. Ook wel irritanter omdat je wil weten wat er aan de hand is maar het is zo onduidelijk dat je ergernis geluiden gaat produceren. Ik weet nou niet hoe ik het beter kan uitleggen….

De graphics zien er geweldig uit! De achtergrond muziek is echt super mooi en het verhaallijn is geweldig! En ja ik zou het zo nog een keer willen spelen. Dat doe ik dan ook soort van, ik heb mijn beste vriendin zover gekregen dat ze het bij mij komt spelen.

Dit is echt een aanrader! Zowel voor de 24/7 gamers als de non gamers!

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna