seprator

21-10-2015

seprator
22oktober 2015
blog_shape

SSShhh ik weet dat het alweer voorbij is maar dat maakt niet uit! Ik had het woensdag super druk, ik was sociaal…Ik en sociaal echt dat is toch niet te geloven?! Maar goed het was een super leuke dag, want als een gestoord geek had ik besloten om de hele dag rond te lopen als hoe wij volgens het film nu uit zouden moeten zien.

Tadaaa hoe ik gister de hele dag bij liep. Mensen keken mij toch raar aan gister, echt ik heb van binnen gewoon gelachen om hun reacties.

Het kwam ook nog is zo toevallig uit dat ik de 21ste werd gevraagd om model te zitten voor een groepje kunstenaars, nou ik had wel de mailtje twee keer moeten lezen voor ik het doorhad. Natuurlijk ging ik er mee akkoord en heb twee uur stilgezeten. Ik had echt op een gegeven moment dat ik mijn been niet meer voelde. Dat was echt eng o.O.

Het waren wel hele aardige mensen en iedereen was heel erg individueel, dat zag je ook heel erg met hun eind resultaten. Hier is een foto van een paar die nog stonden toen ik mijn telefoon had gepakt.

12170777_1073746589336733_1195367125_n

Daarna moest ik naar een verjaardag, dus ik was een uurtje thuis en kon ik meteen door. Mijn dag was heel sociaal en ook heel gezellig.

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna