seprator

Dutch Comic Con 2016!

seprator
06april 2016
blog_shape

En de prijs voor het beste uitstel gedrag gaaaaaaat naaar: Ana!

Ik ben der weer…voor de zoveelste keer…

Dutch Comic Con! Ja ja, deze nerd is er ook naar toe geweest. Met haar eigen kostuum nog wel! Die gemaakt was met behulp van bloed, zweet en tranen. Ik was namelijk als Belle the beast slayer, mijn kostuum was niet helemaal af. Ik had ene beetje last minuut schouderstuk moeten maken. Conclusie: setweek en kostuum maken gaat niet samen!

IMG_20160326_143551
Belle en Belle

Mijn zaterdag begon om half 6, ja je leest het goed. Ik woon een half uur van Utrecht vandaan maar dan nog sta ik om half zes op om mijn schouderstuk af te schilderen.

Toen uiteindelijk ik min of meer in mijn kostuum zat konden we eindelijk vertrekken.

Het was de eerste keer dat ik naar Dutch Comic Con was en het beviel mij, ondanks dat ik het echt bloedheet had en mensen op mijn cape stapten. De mensen waren super gezellig en ik had het zeker naar mijn zin.

Niet veel mensen herkende mij,  ik geef de schuld aan de schouderstuk die er niet echt bij past. Maar ik was wel gevraagd voor de G&J productions voor de cosplay video, wat een eer was dat! Ik zit ook werkelijk in het filmpje, zelfs na heel vaak te falen met het opnemen ben ik er in gekomen. Thank you G&J voor het feit dat ik mee mocht doen.

Maar goed, veder heb ik heel wat gekletst met artiesten, verkopers en cosplayers. Het was gezellig, ik heb hele interessante gesprekken gehad en leuke mensen ontmoet!IMG_20160405_210022

En en en super gave postcards gevonden en gescoord! Ik ben er echt verliefd op.

De kostuums die ik langs zag komen! Geweldig, ook natuurlijk veel inspiratie gekregen maar eerst moet ik Belle afmaken! Daarna komt Rumpel..

Jammer genoeg kon ik weinig foto’s maken want nouja…ik had een zware bijl bij me en ik ben rechts, dus als ik foto’s wil maken, wil ik het ook gewoon met rechts maken. Ik ga ook zeker kijken of ik iemand meesleep die foto’s gaat maken en of twee dagen regel en dat ik de ene foto’s ga maken en leuke dingetjes scoren.

IMG_20160326_160629
Asuna en Kirito

 

Goed, mijn dagje was zeer geslaagd! Ik hoop ook naar DCC in Amsterdam te kunnen en dan natuurlijk wat handtekeningen te scoren! Moet er wel even voor sparen dan… ^^”

 

 

 

 

 

 

__________________________________________

Handige links die zeker even je tijd waard zijn: 

Cosplayers en hun facebook pagina’s (zodat je ze kunt stalken >:3):

Asuna en Kirito

En hier houdt mijn lijstje op x’3.

Tekenaars waar ik mijn kaartjes gescoord heb:

Sherlock: Loorae

drie ogen kat: Super-Kip

Meisje met een kat: EnChantalled

 

 

blog_shape
comma_first
Insert Text HERE..

Leave a Comment

shape
JustAna